MineTan

 

MineTan staat overal ter wereld op nummer 1 voor zijn geweldige resultaten en de vernieuwingen als bedrijf. MineTan heeft een basis van enkel natuurlijke producten. Dit zorgt ervoor dat de huid niet enkel een mooie kleur krijgt maar dit ook op een gezonde manier gebeurd. U zal stralen en uw huid zal meteen fluweelzacht aanvoelen.

De ingrediënten werden zorgvuldig uitgekozen en de concentratie ervan werd perfect afgestemd op wat de huid nodig heeft. Tijdens het bruiningsproces helpt MineTan de veroudering tegen te gaan en krijgt u een mooi egaal effect. MineTan is geschikt voor alle huidtypes. Onze producten zijn vrij van parabenen en ze bevatten mineralen en antioxidanten. Bovendien zijn ze ook 100% natuurlijk, plantaardig en PETA goedgekeurd.  Typerend voor MineTan is dat de producten een geweldige gouden gloed en donker bruine kleur geven. De producten van MineTan zijn gericht op hydratatie wat nieuw is in de tanning business. We zijn ook de eerste die nieuwe, revolutionaire technologie van droge olie toepassen. Door de aanwezige bronzers kan je rekenen op een super snel resultaat!

MineTan droogt snel, geeft geen oranje tonen, heeft geeft typische tan geur en kan op het hele lichaam gebruikt worden.

Mine tan biedt producten van de hoogste kwaliteit!

De experts hebben een mengeling gemaakt van verschillende tinten zodat er een product is voor elke huidtype en iedereen! MineTan bevat snelle bruinig eigenschappen. Door DHA, antioxidanten, verschillende oliën, zachte aminozuren en natuurlijke fruitextracten wordt de kleur sneller bereikt en geven ze een diepe, donkere, natuurlijke kleur.

TAN.EASY

Een team van professionele spray tanners ontwierp een combinatie van de perfecte tools om een basis te vormen voor een fantastische bruine kleur. De MineTan spraytan producten worden wereldwijd aanzien als de must have tanning uitrusting. Ons spraytan gamma kan gebruikt worden:

  • In een professioneel salon
  • Voor tanners op verplaatsing
  • Bij thuisgebruik

Het gehele ontwikkelingsproces werd nauw op de voet gevolgd door onze spray tan experts. Ze hebben elke product getest. Met deze aanpak willen wij onze klanten de laatste nieuwe technologieën aanbieden.